Inox meubilair in de kijker

Het ontwerp en fabricage van inox meubilair is reeds jaren specialiteit van Alinco. Recentelijk maakten wij een bestelling van 16 schoenenkasten en een reeks bijhorende overstapbanken in ons atelier, in dit geval voor een farmaceutische klant. Maar wij maken evengoed meubilair, spoeltafels e.d. voor bijvoorbeeld klanten uit de voedingsindustrie.

Foto in bijlage toont er al vier en een vijfde die in afwerkingsfase zit. In tegenstelling tot onderdelen bestemd voor de machinebouw, waarbij wij werken op basis van plannen van de klant, hebben wij bij dergelijk industrieel meubilair zelf een behoorlijke inbreng: in samenspraak met de klant wordt door ons een tekening ter goedkeuring opgemaakt en voorgelegd.

Anderzijds kunt u bij ons niet terecht voor inrichting van horecakeukens; daar draait het meer om toestellen en service en dit is een andere specialiteit. Hiervoor verwijzen wij u desgevallend door naar Maes Inox uit Harelbeke; één van de marktleiders op dit vlak.

Heeft u een concreet project mbt industrieel of farmaceutisch meubilair? Wij komen graag ter plaatse om je project te bespreken; aarzel niet ons te contacteren.

 

20 september 2017