Drukke tijden

Hopelijk heeft u er niet te veel van gemerkt, maar de laatste maanden waren superdruk voor Alinco. Zeer veel grote projecten met zeer strikte deadlines, waarbij we uiteraard de rest van de klanten en de projecten niet uit het oog verloren mochten worden.

Drukke tijden geven altijd wat spanning op vlak van planning en organisatie, want enerzijds willen we ook in drukke tijden onze klanten correct willen blijven bedienen, maar anderzijds hebben we uiteraard slechts beperkte middelen.

Dus hebben klanten spijtig genoeg soms wat langer moeten wachten of hebben andere reeds op offerteniveau met spijt in het hart te horen gekregen dat wij de eerstvolgende weken geen capaciteit hadden om bijvoorbeeld laswerken uit te voeren.

Ondertussen zijn we begin oktober en begint alles zich stilletjesaan te stabiliseren. Het is nog druk, maar de verwachting is toch dat we vanaf midden oktober terug met de gekende korte leveringstermijnen zitten. Zoals gezegd: hopelijk heeft u er niet te veel hinder van ondervonden & kunnen we u weldra terug helpen.

Karine De Bie

 

03 oktober 2014