De zomerdrukte komt eraan – plaats tijdig uw bestellingen!

De zomermaanden zijn traditioneel extra druk. Met tijdens het jaar meestal al een volle atelier, hebben wij in de zomermaanden meestal extra vraag, maar tevens extra mensen met verlof.

De zomerdrukte lijkt zich dit jaar extra druk aan te kondigen: economische hoogconjunctuur maakt dat alle ateliers behoorlijk vol zitten, dus we houden ons hart vast voor de nog drukkere zomermaanden.

Juni is de maand dat vaste klanten vaak nog lastminute een aantal projecten lanceren die ze voor het zomerreces afgewerkt wensen te krijgen; Alinco is zelf de 3 laatste weken van juli gesloten en bovendien hebben meer mensen dan gewoonlijk aansluitend begin augustus nog één of twee weken extra verlof gevraagd. Het ziet er dus naar uit dat we in deze periode, net zoals de vorige jaren een aantal bestellingen zullen moeten weigeren, hetzij zullen moeten herplannen met een behoorlijk langere leveringstermijn.

 

Eén en ander is afhankelijk van het type project: laseren en plooien kan er vaak wel nog bij; volledige projecten inclusief lassen en afwerken zal al vlug moeilijker worden.

Hierbij behouden we de weinige capaciteit die we nog vrij hebben de laatste weken voor ons verlof en de opstartweek in augustus voor voor vaste klanten; dat zijn we hen verschuldigd.

Conclusie: de drukke periode komt er aan, dus hebben we maar één boodschap: plaats tijdig uw bestellingen!

Karine De Bie

 

07 mei 2018