Inox keukentabletten met naadloos ingewerkte spoelbakken

Alinco maakt al jaar en dag werktabletten en keukentabletten met naadloos ingewerkte spoelbakken. Zelfs al lang voor deze een trend werden in de keukenwereld. Klinkt het arrogant om te zeggen dat ik weet dat we daar goed in zijn? Toch is het zo. Er zijn toch altijd wel een aantal tabletten in productie en mijn ervaring leert alleen dat onze klanten hier telkens zeer tevreden over zijn.

Ja, maar zijn de bakken echt wel naadloos ingewerkt? Wij hechten zeer veel belang aan de manier waarop wij deze bakken inlassen en de lasnaad achteraf bijwerken.

Alle omstandigheden moeten hiervoor ideaal zijn: de spoelbak moet geschikt zijn, het uitgelaserde gat moet juist zijn, de lasser moet dit met kennis van zaken inlassen en de afwerker moet fijn kunnen werken.

Ik spreek mij niet graag uit over het werk van anderen, maar de vrees of twijfel van sommige mensen is terecht: ik heb ook al heel wat gedrochten en slecht afgewerkte zaken gezien. Het is en blijft vakwerk en een inox werktablet koop je waarschijnlijk maar één keer in je leven.

Foto's in bijlage geven wat impressies van ons werk.

Karine De Bie

29 maart 2013