Zin om te werken bij Alinco?

De personeelsploeg van Alinco draait om en bij de 50 mensen, waarvan de meesten reeds vele jaren bij ons werken. Zo’n 15 mensen werken op bureel (waarvan ongeveer de helft ontwerper-tekenaar, de overige helft in de diverse administratie). In atelier werken zo’n 35 mensen, zowel laseroperatoren, plooiers, tig-lassers en mensen die de werkvoorbereiding als de afwerking doen.

We zijn een hechte ploeg en hebben weinig personeelsverloop. Aangezien het werk van Alinco door de jaren heen zeer stabiel is tot licht stijgend, zijn de schommelingen in het werk zeer beperkt en hebben we eigenlijk geen economische werkloosheid.

Alinco is voornamelijk werkzaam in sectoren waar de lat hoog gelegd wordt, dus oog voor fijn en kwaliteitsvol werk is ons motto.

Wij vinden het belangrijk om de juiste mensen te vinden, maar omgekeerd vinden wij het zelfs nog belangrijker dat mensen zich goed voelen bij ons. Nabijheid van woonplaats is steeds een pluspunt omdat er niets aangenamer is dan dat de mensen 15 minuten na hun vertrek bij wijze van spreken al onder de douche of aan de schoolpoort staan of op hun mountainbike door de bossen aan het crossen zijn…

Zin om bij ons te werken? Vacatures staan steeds correct online op onze vacaturetab.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar Solid Works en een ervaren TIG lasser plaatwerk.

 

11 maart 2018