Snijden op messing kammen

Alinco streeft altijd naar de beste kwaliteit voor haar klanten.  Een van de vele manieren waarop wij dit verwezelijken is een gescheiden verwerking van inox en ijzer. Dit is zeer belangrijk, want door contaminatie tussen die twee onstaat er corrosie.

Om dit te realiseren maakt Alinco tijdens het snijden van inox op de laser gebruik van messing dragers (en geen ijzeren zoals in 98% van de gevallen).  Een bijkomend voordeel van deze techniek is dat krassen tijdens het productieproces fel verminderd worden.

Ook tijdens de andere fasen van de productie houdt Alinco ijzer en inox strikt gescheiden.  Dit impliceert heel wat extra machines bv. 2 plaatswalsen, 2 plooibanken,... Deze gescheiden verwerking vraagt heel wat extra inspanning en inderdaad extra kosten. Toch is dit noodzakelijk om aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen.

Hierdoor onderscheidt Alinco zich t.o.v. andere toeleveranciers. Hebt u vragen of hebt u een project waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Karine De Bie

11 september 2019