Prettige feestdagen!

Het team van Alinco wenst u allen prettige eindejaarsfeesten en een gelukkig 2021.

In deze speciale coronatijden, hebben we alleen maar meer beseft hoe belangrijk zorg dragen voor elkaar is, laat ons dat als punt naar de volgende jaren meenemen.

Alinco heeft al bij al een druk en hectisch jaar achter de rug met veel coronagelinkte projecten die bij ons altijd absolute prioriteit gekregen hebben. Ondernemen is voor me - iets doen voor Alinco, maar ook iets terug geven aan de maatschappij - op dat vlak hebben we dit jaar echt wel het verschil kunnen maken met de hele groep

Langs deze weg wil ik dus eerst en vooral alle collega's bedanken voor hun inzet.  Elke dag ben ik blij om deel uit te maken van dit team.

Verder wil ik onze klanten danken voor jullie vertrouwen dat jullie ons dag in dag uit geven. Met vele klanten hebben wij een relatie die verder gaat dan de klassieke klant-leverancier relatie, maar zijn we echte partners. Meedenken met klanten, advies geven, hier en daar technische verbeteringen aanbrangen is echt wel ons ding. En onze excuses als dit jaar hier en daar een project wat achteruitgesteld geweest is, vaak had dat te maken met coronagelinkte projecten die voor gingen, weet dat dat dus voor het goede doel (lees: onze vaccins) was. 

Als laatse, maar daarom niet minder belangrijk, dank aan alle leveranciers en al onze andere stakeholders. Zonder hen zou Alinco niet kunnen werken.

Prettige feestdagen en de beste (corona)wensen voor 2021!

Karine De Bie

p.s. de nieuwjaarswensen op foto in bijlage zijn door ons gesneden uit messingplaat

31 december 2020