Noppenplaat

Nieuw – druppelplaat als alternatief voor traanplaat voor hygiënische toepassingen.

Een primeur voor België en zelfs voor Europa: Alinco introduceert druppelplaat als hygiënischer alternatief voor de klassieke traanplaat voor voedings- en farmaceutische nijverheid. Jawel, een primeur want volgens onze leverancier zijn wij in Europa de eersten die deze platen hebben aangekocht.

Een klassieke traanplaat is in omstandigheden waar er veel gereinigd dient te worden niet altijd graag gezien, omdat de klassieke traantjes obstakels zijn om vuilresten tegen te houden. Bovendien zijn ze geschranst geplaatst, waardoor er net in elke richting wel wat vuil achter blijft.

 

Klanten gingen dan in het verleden vaak op zoek naar hygiënischere alternatieven die dan toch ook niet de oplossing waren en die meestal variantes waren van het opruwen van een vlakke plaat of het gebruik van geperforeerde plaat, maar met het opruwen werden de platen uiteraard gevoeliger aan vuilophopingen en was dit ook niet altijd even veilig – een wat ruwere plaat wordt na langdurige beloping toch ook weer glad.

Dus stelt Alinco nu een alternatief voor onder de vorm van een druppelplaat. Wij houden deze voortaan op stock in rvs304 dikte 3.5 mm (excl tranen) in afmetingen van 4000x1500 mm. Andere afmetingen alsook grotere hoeveelheden zijn verkrijgbaar mits een leveringstermijn van om en bij de 3 maanden…

 

Karine De Bie

 

28 juni 2015