Leveringstermijnen zijn heel belangrijk voor ons. Correcte en indien nodig korte leveringstermijnen kan alleen maar mits een degelijke planning.

We zitten in een productieomgeving, waar van alles kan foutlopen, gaande van iets dat intern fout gemaakt wordt over leveranciers die niet correct leveren tot verkeerde inschattingen maken qua vermoedelijk aantal uren werk, dus moeten we realistisch zijn: 100% correcte leveringen zijn een utopie.

Maar sinds we ons reeds sinds een jaar veel sterker dan vroeger focussen op planning, worden toch ongeveer 95 % van de afgesproken leveringsdata correct nageleefd; voor de overige bestellingen wordt de klant tijdig gecontacteerd.

Vragen over planning kunnen trouwens altijd naar planning@alinco.be gestuurd worden, wij proberen u dezelfde dag nog antwoord op uw vraag te geven.

Omgekeerd is het ook belangrijk dat wij tijdig - en bij voorkeur reeds bij de ontvangst van de bestelling de door u gewenste leveringstermijn kennen. En laat dit bij voorkeur een realistische leveringstermijn zijn; er kan veel  op korte termijn, maar uiteraard niet alles.

Karine De Bie

13 mei 2014