Drukte voor verlof: plaats tijdig uw bestellingen

Elk jaar is de periode voor het bouwverlof de drukste periode van het jaar. Niet dat Alinco uitsluitend voor de bouwsector werkt, zeker en vast niet, maar tijdens de zomermaanden zijn er heel wat shut-downs gepland en andere mensen willen hun projecten nog afgewerkt zien voor ze in verlof vertrekken.

De allerdrukste periode van het jaar is dus begonnen - een periode waarin we spijtig genoeg regelmatig bestellingen moeten weigeren - zo ook dit jaar omdat ze er echt niet meer tussen genomen kunnen worden.

Projecten met slechts een beperkt aantal bewerkingen of die technisch niet zo moeilijk zijn, kunnen meestal nog tot de laatste weken worden tussen genomen. Enkel lasersnijwerk of combinatie plooi- en laserwerk is meestal geen probleem.

 

 

Projecten waar ontwerpwerk aan te pas komt, alsook nadien de volledige bijhorende doorloop van laseren, plooien, evt rollen, moeilijk laswerk, moeilijk laswerk beginnen nu problematisch te worden.

Hou hier rekening mee; mocht u nog projecten hebben of stukken moeten bestellen, probeer deze zo vlug mogelijk door te geven.

Karine De Bie

16 juni 2014