Onze drukke periode is begonnen - bestel tijdig je materialen !

Elk jaar opnieuw roepen we onze klanten in de aanloop naar de zomerperiode toe op om hun bestellingen tijdig te lanceren. Zeker de weken voor het bouwverlof in regio Waasland zijn razend druk. Iedereen wil zijn projecten nog geleverd zien voor hij of zij met vakantie vertrekt.

We zijn nu 5 à 6 weken voor dat fameuze bouwverlof en de drukke periode is reeds een aantal weken bezig... Niet dat we het voorbije jaar een kalme periode hebben gehad, integendeel, maar het wordt de volgende weken alleen maar drukker.

Bestel tijdig opdat we productie goed zouden kunnen plannen; op die manier kunnen we de laatste weken nog wat tijd vrijhouden voor nog dringende zaken voor vaste klanten. Een en ander is uiteraard ook afhankelijk van het type project: veel tekenwerk/atelieruren of is het een gewoon gelaserd plaatje; dat laatste kan er bij wijze van spreken nog tot in de laatste week tussen. 

 

Dit is echt geen verkoperspraatje om nog vlug wat extra bestellingen binnen te rijven.

Ik lanceer deze oproep in de wetenschap dat we elk jaar opnieuw behoorlijk wat bestellingen moeten weigeren van mensen die hun projecten nog voor ons verlof gerealiseerd willen zien.

Voor projecten met een lange doorlooptijd zoals keukentabletten zullen we je moeten teleurstellen, daar zitten we - afhankelijk van het project - momenteel reeds op leveringstermijnen van september - oktober....

Karine De Bie

03 juni 2021