Dank aan allen !

De jaarwisseling is voor iedereen een moment om kort een balans op te maken, even vooruit te blikken naar de toekomst en onze liefste wensen uit te spreken.

Maar eerst en vooral vind ik het belangrijk om een aantal mensen te bedanken.

Mijn eerste dank gaat uit naar onze mensen, die elke dag opnieuw met veel enthousiasme en inzet bij ons werken. Elke dag opnieuw ben ik blij dat ik deel mag uitmaken van dit superteam vakmannen die tevens zeer fijne collega's zijn. Echt leuk om mee samen te werken.

Uiteraard gaat onze dank ook uit naar onze klanten. Met de meesten werken we al jaren samen, het is fijn om in deze vluchtige wereld toch lange termijn relaties te kunnen uitbouwen gebaseerd op vertrouwen. Het is tevens fijn om bij nieuwjaarsbezoeken en/of tussentijdse contacten te horen dat de samenwerking vlot verloopt en dat jullie tevreden zijn.

Tenslotte willen wij ook onze leveranciers en zakenrelaties bedanken. Ze worden wel eens vergeten, maar leveranciers waarop je kan rekenen zijn evenzeer belangrijk.

 

 

Alinco ziet 2019 zeer positief tegemoet. Er liggen een aantal ingrijpende investeringsplannen op tafel dewelke onze mogelijkheden zullen vergroten, daarover later hier meer.

Rest mij niets meer dan iedereen voor 2019 het allerbeste toe te wensen; uiteraard een goede gezondheid en alles wat je je maar wil wensen, maar vergeet niet: geluk zit vaak in de kleine dingen, in eenvoudige zaken. Vergeet vooral niet van deze kleine zaken te genieten in 2019 !

Karine De Bie

 

 

21 december 2018