2022... een jaar vol positieve uitdagingen

2022... net begonnen en zal voor Alinco een jaar vol leuke uitdagingen worden...

- Een nieuwbouwproject - jawel, onze bouwvergunning is goedgekeurd en de aannemer vastgelegd! We zullen jullie in onze nieuwsberichten op de hoogte houden van de vorderingen.

- Bijhorende investeringen in automatische magazijnen en nieuwe machines.

- Een verder uitbouwen van een doorgedreven digitalisatie. Software en structuur is een pak minder visibel dan investeringen, maar minstens even belangrijk. In 2021 hebben wij op dat vlak een grote vooruitgang geboekt op vlak van interne flow en automatisatie van manuele handelingen. En niet te vergeten onze nieuwe planningssoftware. In 2022 zullen deze projecten verder gezet worden en nieuwe projecten geïmplementeerd.

-  Innovatie van specificeke projecten tussen de gewone projecten door. Innovatieondersteuning naar onze klanten toe - het optimaliseren van hun plaatwerk - maar ook naar eigen producten; we houden jullie ten gepaste tijde op de hoogte.

- En verder zoals we al jaren doen (en hopelijk steeds beter in worden): het dagdagelijkse tot een goed einde brengen van projecten en ook hier werken aan optimalisatie en onszelf telkens opnieuw uitvinden in een tevens iets specialer geworden wereld met materiaalschaarstes en covid.

 

Ambitieus? Zeker. Hier en daar misschien nog een beetje mysterieus maar voor ons wel doordacht, realistisch en haalbaar. 

Wil je op de hoogte blijven? Check af en toe onze nieuwsberichten of volg ons op sociale media !

Karine De Bie

05 januari 2022